Monday, September 6, 2010

tolong saya..bantu saya

semalam bawak anakanda ke klinik kesihatan Lunas untuk amik injection 6 bulan anakanda. pastu tetibe teringat, tak silap nurse bagi tarikh arini la untuk wat test pap smear. tapi sebab takut..sebab tak redi lagi..then wat donno jer. hikhikhik.

korang..sape yang dah penah wat test pap smear nih? story sket procedure dia? sakit tak?

bila pikir je dah rase ngeri.kalo sedang dicheck..rase ape la erk?

seriau aku !!!

3 comments:

Anonymous said...

da aku baru buat test ni 2months ago...tak sakit mane pun...test ni memang penting especially tok mak2 yang pernah bersalin cam kiter ni...ala die just amik cam cotton bud n calit skit dalam 'tut' kiter tapi yang agak sakit skit(skit je) maybe mase die nak bukak 'tut' kiter gune alat die tok senang die calit cotton bud tu....so overall memang tak sakit langsung..n ko perlu buat...bak kater orang baik mencegah dari mengubati....

nanti dah buat updated yek!!!

anyway selamat hari raye da....haritu aku cakap aku nak send kad raye kan?uhuhuhu...dah siap beli tapi disebabkan nak tulis kad tu asyik lupe jek...n busy melayan keje dekat office tapi bile kat umah melayan zafran n ayahnyer so sampai skangla masih tidak ditulis...huhuhu....hope ko tak kisah....sorry sesangat yek..bukan ko je tak dapat sume orang kami tak bagi tahunni....sorry ye sayang....anyway samat hari raye yek!!!aku tahu tahunni raye ko memang meriah coz ade sya....i'm happy for u...!!!

-ummi aiman-

murn!e said...

erk? tak sakit sangat? sakit sikit je? btol ni? ko tipu siap ko!!! hehehhe..

aku pun tak sempat pos kad raye kat ko. takpe la. next next time la. hehehhe.

na..mintak maaf salah silap ye. selamat hari raya.miss u.

dilla said...

tk sakit la ida..btul la cm mmbe ko tu ckp die amik sel skit jo..cume time nk kankang n die mskn alat tu cm pedih skit cm die check jln kite dl...selamat mncoba hahaha