Monday, February 28, 2011

surat untuk rina

kehadapan rina kusayang,

surat ini adelah untukmu bertujuan untuk haku mengeshow boot yang agak menjadi idaman kalbu untuk aleesya.

agak lebih kurang gini la boot boot tersebut. ko usha usha la. rase cam chantek..ko amik gambar..send kat aku dulu. hahha. boley gitu. itupun kalo ade lg la boot nye. bak kate ko..skang ni dah spring. orang pakai sandals. orang tk pakai boot.




TQ na..

muahxx..

3 comments:

liyanadiabu said...

ina ada blog ke..meh cni bg

murn!e said...

aku rase takde.

ape class bakal PHD nak main blog. rina busy study la. hahahha!!!

Anonymous said...

oi..lame aku tak singgah blog ko da.....kat sini korang citer pasal aku yek....aku ade dulu olie tapi skang dah xactive langsung..nanti2la aku habis aku active smule...blehla nak citer macam korang berdue.....^__^..
anyway da aku dah tgk boot tok sya last week tapi kat mothercare boot masih banyak yang dijual tebal2 tok winter okla...xbape sesuai nak gune kat malaysia..nanti dah masuk summer bulan 6 or 7 aku tgkkan lagi....n if ade aku terus bawak balik ngan akula nanti....aku balik insyaAllah 30july ni..balik jap buat visa bawah abu....insyaAllah umur panjang kita jumpe yek!!!!!k love u....love olie too.....