Thursday, August 2, 2012

ape saya buat kala melagha


lately ni..adelah dalam setengah tahun ni dah kot..aku serasa amat maleh nak up entry. bukanla bz semedang pun. task keje pun on off je since raya haji tahun lepas. banyak kene wat study and presetation je tapi tak jugak jugak rajin nak up entry selalu.masalah sungguh!




blog orang pun dah jarang sangat baca. kalo bloghop tu..sure memang baca as bundle la.

sebab musabab dia..SATU je.










ade banyak series best best leh layan kat sini.so nye..bila aku free tu..aku memang bantai melagha menonton series kat HULU.COM ini.skang ni aku ngah follow a few series


  1. saving hope - kisah doktor doktor macam grey's anatomy. tapi 10 kali ganda grey lagi best. ade added subject.ade roh doktor ngah koma merayau rayau dalam spital tu. even tk sebest grey..tp still best untuk ditonton utk aktiviti melagha



  2. bunheads - kisah dancer yang dah biasa dok town besar kene dok kat ceruk bila dah berkahwin.tp baru 1 day sampai tempat ceruk..the next day tu laki dia mati.then the dancer kene deal dengan mak mertua dia. series ni..seriously sangat best sampai taktau nk describe macamne. comedy genre.so mmg boleh gelak la.



  3. rookie blue - 3rd season nye. aku suke je series yang gini.



  4. suits - season 2.dah ade 3 episode. mike & harvey tetap hensem macam dalam season 1.geram.



  5. jane by design - baru nak start tayang kat 702 selasa depan. tapi dalam HULU.COM dah ade sampai episode 18. sangat best.kisah teenager yg ngah belajar kat high school tapi dia illegally keje dalam fashion line sebab mistake her as an adult. so dia ade 2 life berlainan nak kene deal. serius best. silala tunggu kat 702 next week.


ade banyak lagi cerita & series boleh tengok kat HUU. ade masterchef 3rd season. ade macam macam. tapi ape yang aku perasan...series main kat 701 takde. macam CSI.NCIS.Hawai 5-0.semua tu takde. boleh gak layan korean series kat sini.ade banyak. tetapi, HULU.COM ni kene ade IP US. kalo IP malaysia, dia takleh bukak. tapi kalo ade sape sape minat layan korean series...tapi takde IP US, then boleh layan kat dramaload.com














contoh contoh series yang ade dalam HULU. ade banyak lagi.

korang korang ade website lain yg boleh tengok cerita yg belum tayang dalam TV secare stream tak? dunload takmo. kalo ade lain..share la.sebab kekdg nak tunggu next episode upload..aku taktau nk layan citer ape dah.












2 comments:

Siti said...

suka hulu..masa kat US dulu mmg pulun la tgk hulu ni. camne ko dpt IP US ni???

murn!e said...

siti = memang kene pulun. peluang harus selalu direbut. hahha!! IP company.hahahha!!