Wednesday, May 20, 2009

siapa JUARA?

radio ERA masih menjadi juara.
good job done. (sile rujuk sini)

no.2 SINAR dan HOTFM tempat ketiga.
finally..

aku budget HOT akan kalahkan ERA. tak terpikir langsung HOT leh jatuh no.3. last year..beza antara pendengar HOT ngan ERA sikit je. sikit je lagi HOT leh kejar pendengar ERA.. tup..tup, ERA still leading dan HOT terjelepuk jatuh no.3

aku memang anti kat HOT FM sebenarnye.
ERA pun dah tak best macam dulu..tapi aku tetap nak soh ERA jadi no 1 gak. sebab aku tensen sume penyampai ERA yang best best g kat HOT tu. aku memang tak leh dengar langsung suare suare penyampai dorang. aku macam elergik je. punye la aku taknak dengar HOT (ERA pun aku tak dengar sebab bosan) aku beralih ke FLY FM. kalo dalam kete, Mr Syed switch frekuensi ke HOT FM, aku mesti tukar g FLY atau SINAR

aku:jangan la tukar HOT
Mr Syed:lagu kat ERA tak best
aku:tak bleh,nanti HOT menang.b takmo HOT menang. kite jangan tambahkan pendengar dia.(sengal x?)
sambil tukar ke FLY FM dan sambil Mr Syed gelakkan aku. pedulik hape aku kan..janji tak pasang HOT


lagi tak bleh blah...aku switch to radio yang gile fames dan hot seketika dulu sebelum ERA naik takhta. ape lagikalo bukan...RADIO MUZIK!~ best gak RADIO MUZIK tau. kalo macam sinar..mmg lagu dia old skool gile kan..tapi radio muzik...lagu dia..dalam mase sejam tu..berubah rubah..dari zaman aku tak lahir sampai zaman ni nye lagu. okla..sumtime..lagu dia main..tak best gakla..tapi sumtime..amat seronok dapat dengar lagu yang dorang mainkan. tapi penyampai dia..memang ya ampun la.. macam dengar radio rtm la. hikhikhk. mintak ampun penyampai RADIO MUZIK!

well, aku sanggup je dengar radio muzik yang old skool tu rather than hot. aku memang hot kat HOT FM tu. pedulik hapa aku kan? hahahhahahaha..gelak evil!~

aku suke HOT tak menang..even aku skang dah berubah sikit la..boley la tahan telinga bile terpakse dengar HOT. mekasih!

so kite tengok tahun depan lak..siapa yang kena!

3 comments:

kish said...

eh..saya pun tak ske hot semenjak dua menjak ni. kena sumpah kut..hehe

murn!e said...

sumpahan orang minyak? @_@

Alam Maya Mieda said...

saya vote IKIM. hehe..IKIm pun bagus juga ida.. ;)