Friday, May 29, 2009

ape perlu saya jawab pada soalan itu?

dari bulan lepas saya dok fikir..
apa jawapan yang paling best boleh saya fikirkan bile soalan lazim itu ditanya nanti.
saya amat amat yakin soalan lazim itu akan ditanya oleh rerakan di majlis kawen ezanita itu.

ada tak jawapan yang..saya hanya perlu jawab sepatah sahaja lalu mereka tidak akan tanya lanjut dan tak akan tanya apa apa lagi?

saya sudah fed up dengar soalan itu kerana saya terasa rendah diri walaupun saya memang tinggi dan bakal pakai kasut baru yang memang tinggi tumitnya.

bukan saya nak marah, saya tahu kawan kawan concern tapi saya juga punya hati yang perlu dijaga. kalo saya jawab "takde lagi" lepas tu akan ada yang tanya.."bila lagi?" dan soalan soalan lain yang akan menjadikan ia satu topik baru pula.
aduh..bisakah saya jawab soalan itu? allah belum kata 'kun fa ya kun' pada saya lagi. jadinya saya idak bisa buat apa apa selain berusaha.

aduh entry emo di hari jumaat.

apa soalan nya?
soalan nya ialah..
"ida..dah pregnant?"

aku jem!!~

bintang kecik1:nanti saya akan kira berapa orang yang tanye soaln itu dan will be post the number next week.
bintangkecik2:saya bukan marah, saya geram saja.saya manusia biasa..ada rasa rendah diri dan malu.

1 comment:

kish said...

same to you. i hate it!!!