Tuesday, January 19, 2010

boleh tak..??

boleh tak..
aku tak reti nak beli maternity pads.brand ape sume.
macamne nak pakai..etc..etc

boleh tak..
pampers nak bagi anakanda pakai pun tak tahu nak beli brands ape.

boleh tak..
nak beli nursing bra pun tak tahu nak cari brands ape.mcmne yang bagus.

boleh tak..
aku taktahu nak bagi anakanda pakai ape mase dia baru je lepas kua dari perut aku.
nak bagi dia pakai baju two pieces tu ke..or nak bagi dia pakai rompers yang lengan dan kaki panjang tu?

yang paling best..
boleh tak..
rasa macam takut tak reti jaga anak nanti..

boleh tak..???

*ade bace lagi kegusaran..tapi ni je plg teringat time ni.

3 comments:

NuRuL AiNA said...

hahaha aku jamin semua akan selamat..ko akan automatik menjadi pandai handle anak..lagi2 kalau berpantang di rumah mak mertua hahahaha tiada tempat bermanja kecuali suami..

dapat plak anak bersaiz comel je dulu..maka semua baju adalah gedabak..dah tak pikir nak pakai kan apa janji anak aku pakai baju barut dan berbedung hehehe

murn!e said...

aku amat amat berharap..benar la seperti yang ko cakap ni. mintak2 pandai la aku jage anak aku.hehehe

erk? hehehe.ntahla.aku jadi terpk lak. maklumla..cuba nak jadi the perfect mommy.jadi gitu la. benda kecik pun nak risau lebih2. hahahah!

kak chena said...

a,ah la ida..bile dah kuar nti, automatiknyer, trus pandai!!!selamat menjadi the perfect mummy!!!

dah tak lama ek!!take care