Tuesday, December 14, 2010

Port Dickson

masa raya haji last time, we went back to Muar to my in laws house.spend 2 & a half days and 2 nite at muar. after syed performed sembahyang jumaat then we "cargas" to our next destination. Port dickson. we met my family there and spend a nite at port dickson as my dad edi booked a room.
so, bermula sesi suaikenal aleesya dengan laut.

memula kaki sentuh pasir, dia geli.then terus angkat kaki. bila start masuk dalam air, dia buat muka cuak.dan memperketatkan ikatan tangan kat badan aku.takut la konon konon nye ni.






pastu bila makcik pakcik dia join masuk laut, main simbah simbah air kat dia. gurau gurau ngan dia..then dia pun dah ok. dia plak yang abes syok main tampar tampar air laut tu. even termasuk dalam mulut air masin tu..tetap....lepas tu sambung main tampar tampar air. kesimpulannye, she's orait dengan laut. tak takut.

abes mandi kat laut, sambung mandi kat pool lak. pun 1st time gak masuk pool. lagi best dia main air la.sebab tak masin kan. =p




sangat seronok tengok aleesya that time. berimpian mahu bawak aleesya mandi laut lagi. tapi bila ye?

2 comments:

sharEna said...

mandi swimming pool lg ok kot. tenang airnya & x masin melekit huhuh..

bile la nk bwk naurah mandi pool besor ehh? huhuh

Siti said...

comel2..

bile aleesya nak main2 air ngan haikal pulak??