Friday, July 10, 2009

macam mane kalau..

ni dialog petang semalam..

Mr Syed: nape? (dia tnye bile tengok aku dok gosok perut)
aku: sakit. rase sakit mcm nak period je. *mase ni sedih dah*
aku lagi: B rase macam nak period je. kalo tak malam ni esok kot.
aku lagi: yang...kalo b tak pregnant lagi bulan nih. macamne? (mase nih suara dah join sedih dah)
Mr. Syed:(sambil senyum dan penuh bersemangat) kita try lagi bulan depan. banyak je masa lagi.usaha lagi. (sambil amik tangan aku n usap tangan aku. sambil senyum hensem jugak)
aku: ok.(rase macam nak nangis tapi tahan)

tika dan saat ini..masih lom period.
tapi boleh je jap jap lagi period.
malam kang ke..
esok ker..

macammane kalo period jugak?
means tak berjaya lagi la..
sedih..
tetibe rase nak nangis..

haih!
tak baik gini

"never lose hope ida."
"ok" :)

3 comments:

kish said...

yep..never lose hope! berusaha lagi (tiru kata syed) :)

azurahman said...

cube lagi..usaha tangga kejayaan, jgn putus asa ;)

murn!e said...

kish:yeah, dont ever n ever lose hope. i trust in faith.
azu:yeah, chaiyok! chaiyok! :)