Wednesday, October 13, 2010

gud job done baby

aleesya dah ngengsot ngengsot ke depan. ala ala merangkak la. setengah step tu..dia mengengsot. and ade setengah step tu dia merangkak. ke depan..bukan ke belakang. dia tak guna gear reverse da.. dia terus guna gear D je.even idak la expert.idak la laju..tapi tetap 1 pencapaian baru kan. kan baby kan?

petang semalam baby sitter kate dia dah leh gerak ke depan dah. so malam tu, aleesya tunjuk bakat depan mama dia lak. happy gila ati ni..sampai tak tahu nak describe mcmne. hahaha! eceh..baru merangkak pun. macam berjaya naik gunung everest je happy nye. hahaha!!

tetiba teringat kat mama n abah. sure diorang happy gila mase aku dapat good result masa UPSR dan PMR. macam aku happy gila aleesya dah boleh merangkak ni. dan sure dorang sedey gila bila result SPM aku teruk gila. macam bila aku bace blog ibu ibu lain, anak dorang 6 bulan dah boleh merangkak. hehehe. mental!

ade video aku rakam semalam. rekod dalam kamera. kamera tak bawak opis. so takleh nak upload. nanti aku upload naa kalo berkesempatan.

yahoooooo...dolce mama dah boleh merangkak!!!!
gud job done baby. :)

always love you aleesya


1 comment:

||kiena|| said...

hahaha well done aleesya! ziyaad ilhaam tak suke merangkak sbb dia suke commando! lebih cepat, merangkak tuh bila perlu utk memanjat saja! ekekeke