Sunday, April 17, 2011

boleh beli online.

sape sape yang nak beli IPAD, tapi cari kat semua kedai switch dah yelek..nada.. boleh try beli online kat apple store malaysia. http://store.apple.com/my/ . still ade lagi ipad 1 la. tapi taktau la pro con beli online ni. just suggest.kot kot ade yang baru ngade ngade teringin nak beli ipad tapi takmo ipad 2 (gedebuk! terkena batang idung sendri!~) yang starting price pun maybe mencecah rm1899. tu without 3g. yang ade 3g 16G punye maybe mencecah 2k. macam mahal je kan. so rase macam termampu kalo beli ipad 1 sudah. and hoping beli online ini takde mendatangkan masalah. kalo ade masalah..aku ngamuk bakor semua switch kat malaysia.

2 comments:

Siti said...

aku beli online...kalau beli from applestore tu no prob..

no need 3G if kt tempat ko banyak coverage wifi..3g from maxis n celcom pun lembab jer..boring..

aku beli 3g+wifi..tapi langsung xpernah guna 3G..hehe

murn!e said...

aku beli 3g+wifi jugak.

terpakse beli yg ade 3g sebab kampung aku ngan kampung syed memang takde internet connection.

so beli yang ade 3g memang purposenye utk bawak travel.

alhamdulillah kalo takde problem. kalo ade...aku bakor apple store. hahahha