Saturday, April 16, 2011

repot pasal angin

ai dapat my PB last 2 weeks. last 2 weeks, ai just pakai the korset only. malas pakai yang seluar tu dan yang top punya, the bra size tak fit dengan breast ai. so memang dok pakai korset je la. tapi arini..ai rajin plak nak sarung seluar yang ketat itu. tapi maleh pakai korset. hahahha. tapi you.... memang rase lain la antara pakai korset je dengan pakai seluar je. ai pakai seluar ni je..ai asek nak kuarkan angin je. ikut mulut. bukan ikut yg bawah ok. selamat!. tapi you... yang kelakarnye.... angin tak lepas nak kua sebab seluar ni ketat sampai atas perut..so agaknye tak cukup ruang angin tu nk lalu. dah la lemak penuh sepinggang kan? so sengsara la ai sorang sorang nk bg angin kua.so nye..telah turunkan sampai bawah perut. angin still ade.tapi ok sket la. sebab dah ade ruang besar sikit nak lalu. nak repot pasal angin je.sekian repot arini.

5 comments:

Anonymous said...

huhhu...dah pki PB tu..bgs2...ade gak a few kawan2 aku pakai PB n most of them kate PB memang bagus...aku tak sampai seru lagilah nak pakai....takpe ko pakai dulu if bagus mungkin aku join...ehe....all d best!!!!

-ummi's Aiman-

Siti said...

uiks!!sudah pakai ke?? baru nk promote..hehehe

murn!e said...

rina - aah.pakai dah. aku tensen tengok lemak yang bersepah sepah ini. eceh..padahal nasi makan berlambak. tu pasal tk gak kurang kurang lemak nye.

siti - aahla. sudah ade ini pb. :)

Anonymous said...

da...aku pun ade gak lemak2 especially tang perut tapi aku masih percaya yang lemak dpt dihapuskan dengan senaman..hihihi..so masih berpegang pade prinsip lame...bersenam sit up setiap pagi,membuang setiap pagi n dinner paling lambat kul6pm...hihihiihi...tapi takpe tak salah nak mencube....selamat2....^__^..


-ummi'a aiman-

murn!e said...

aku tau ko rajin wat sit up. mase aku lom beli PB aritu..memang ade pasang angan angan gitu gak. tapila..tak penah nye aku teringat nak wat sit up setiap pagi itu.

dah..mcmne nk twringat..ari ari bangun pagi pun dah lambat nak gi keja? hahahha.

tu yg aku gagahkan diri membeli PB ini.