Friday, December 5, 2008

OranG LaiN NAK, kO NaK Gak, TaPi....

Blog..

orang lain ade blog..awak gatal nk jugak (aku la tu )
tp bile dah ade blog sendri..ade selalu wat posting?
so..TAKDE MAKNENYER!!!!~~

tp orang lain wat blog..dia bgtau kat kawan-kawan dia..
'aku ade blog.ni name blog aku xxx.blogspot.com.
bacela..'

tp ko..ade ko bgtau orang?...TAKDE MAKNENYeR..

ni ayat aku la..

takde maknenyer nk bagi orang lain bace.aku suke suki je nk ade blog.
saje suke suke bile boring leh tulis ape yg ade dalam ati..dalam pale otak aku nih
even Mr Syed tak tahu aku ade blog.
hehehehhe..keji tak? laki sendri takmo bgtau.

ala..lagi satu..ko sape? ade ke orang nk bace ko ngarut dalam ni?
sebenarnye... TAKDE..sebab nye ialah:
  1. aku takde bgtau sape sape mahupun kawan seopis, kawan se uitm, kawan se mrsm
  2. yang tahu pasal blog ni cume: a) jatt --->sebab dia yg tolong bagi idea untuk name blog ni.tq to him la b) pie ---> sebab aku tanye dia kenape aku nye time zone merapu

2 makhluk allah ni je yang tahu pasal nih. kehkehkeh!!

pie..jatt

if u guys bace posting yang ni..if la kan..mesti korang bangga gile la..sebab korang 2 je yang tahu.hahahaha!!!~

sekian..askum..zaijian

1 comment:

pie said...

aku tak tau la sama ada aku patut bangga atau tak. tapi tolong-menolong itu amalan yang baik. huhu.